Vācu salāti tiek pagatavoti no svaigām un kvalitatīvām sastāvdaļām, piemēram, kartupeļiem, gurķiem, sīpoliem, āboliem un dažādām zaļajām lapām, kas piešķir tiem bagātīgu garšu un dažādu tekstūru.
Pagatavošanā tiek izmantotas dažādas garšvielas un marinādes, piemēram, etiķis, sinepes, dilles un cukurs. Šī sastāvdaļu kombinācija rada salātiem unikālu, sabalansētu garšu, kurā apvienojas svaigums un pikantums.
Lasi arī: Nedēļas nogale liks saturēties – Sinoptiķi sniedza jaunu prognozi 21. un 22. decembrim
Dažos vācu salātu veidos, tiek pievienots bekons vai speķis, kas piešķir bagātīgu un dūmu garšu. Bekons pievieno arī tekstūru un sātīgumu, kas padara salātus īpaši apmierinošus. Manā variācijā būs viena cita sastāvdaļa, kas arī tam piešķirs nedaudz sāta papildmomentu. Tātad šodien jums pastāstīšu par manuprāt labāko variāciju vācu kartupeļu salātiem.
Precīzas sastāvdaļas būs atrodamas raksta beigās
Cik daudz veļas pulvera patiesībā vajag pievienot veļas mašīnai – meistara padoms
Pagatavošana
Novārām kartupeļus ar mizu līdz gatavībai, nomizojam un sagriežam mazos kubiņos. Kartupeļus ieziežam ar augu eļļu un apslakām ar citronu sulu, apkaisām ar sāli un melnajiem pipariem. Sasmalcinām pētersīļus un apkaisām ar tiem kartupeļus. Marinētus gurķus sagriežam mazos pusgredzenos un pievienojam kartupeļiem. Tālāk seko lielākā atškirība no klasiskās versijas!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- CSDD atgādina, ka no 1.janvāra pieņemts likums saistībā ar sodu sistēmu šoferīšiemby Sandra Ločmele
- Leģendārā Mārtiņa Rītiņa draugi stāsta, ko šefpavārs teica, stundu pirms devās mūžībāby Sandra Ločmele
- Pāragri, 39 gadu vecumā, mūžībā devies harizmātisks dziedātājs – atrasta arī zīmīteby Sandra Ločmele