Vācu salāti – labākā variācija, kas būs vīriešu iecienītākais ēdiens; Visu apēd 2 minūtēs

Vācu salāti tiek pagatavoti no svaigām un kvalitatīvām sastāvdaļām, piemēram, kartupeļiem, gurķiem, sīpoliem, āboliem un dažādām zaļajām lapām, kas piešķir tiem bagātīgu garšu un dažādu tekstūru.

Pagatavošanā tiek izmantotas dažādas garšvielas un marinādes, piemēram, etiķis, sinepes, dilles un cukurs. Šī sastāvdaļu kombinācija rada salātiem unikālu, sabalansētu garšu, kurā apvienojas svaigums un pikantums.

Lasi arī: Nedēļas nogale liks saturēties – Sinoptiķi sniedza jaunu prognozi 21. un 22. decembrim

Dažos vācu salātu veidos,  tiek pievienots bekons vai speķis, kas piešķir bagātīgu un dūmu garšu. Bekons pievieno arī tekstūru un sātīgumu, kas padara salātus īpaši apmierinošus. Manā variācijā būs viena cita sastāvdaļa, kas arī tam piešķirs nedaudz sāta papildmomentu. Tātad šodien jums pastāstīšu par manuprāt labāko variāciju vācu kartupeļu salātiem.

 Precīzas sastāvdaļas būs atrodamas raksta beigās

Cik daudz veļas pulvera patiesībā vajag pievienot veļas mašīnai – meistara padoms

Pagatavošana

Novārām kartupeļus ar mizu līdz gatavībai, nomizojam un sagriežam mazos kubiņos. Kartupeļus ieziežam ar augu eļļu un apslakām ar citronu sulu, apkaisām ar sāli un melnajiem pipariem. Sasmalcinām pētersīļus un apkaisām ar tiem kartupeļus. Marinētus gurķus sagriežam mazos pusgredzenos un pievienojam kartupeļiem. Tālāk seko lielākā atškirība no klasiskās versijas!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment